Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Teppanyaki:
8 mladých kukuřičných klásků
| 4 vykostěná kuřecí prsíčka
| 4 jarní cibulky
| 1 červená řepa
| 1 zelená paprika
| 1/2 šálku fazolových klíčků
| 4 lžíce sójové omáčky
| 4 lžíce mirinu
| 1 lžíce sezamového nebo slunečnicového oleje
| 1 lžíce nastrouhaného čerstvého zázvorového kořene
Postup přípravy receptu Teppanyaki:
Stáhněte z kuřete kůži a pokrájejte maso na tenké, asi pětimilimetrové plátky. Zbavte obě papriky semínek a pokrájejte je na plátečky. Oloupejte cibulky a rozkrájejte je. Podobně upravte i kukuřičné klásky. V jednom talíři smíchejte papriky, jarní cibulky, kukuřičné klásky, fazolové výhonky a nakrájená kuřecí prsíčka. Na velké pánvi ohřejte olej a po malých dávkách přidávejte zeleninu s kuřecím masem. Dbejte na to, aby se všechno dobře osmažilo. Smíchejte sójovou omáčku, mirin a zázvor a vzniklou omáčkou zalijte hotové kuře se zeleninou.
Fotky receptu Teppanyaki:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!