Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp s drůbežím masem:
400 g krátkých těstovin
| špetka soli
| 1 cibule
| 2 lžíce oleje
| 250 g drůbežího masa
| špetka mletého pepře
| 3 vejce
| trochu petrželky
| na vymazání máslo
| na vysypání strouhanka
Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp s drůbežím masem:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a scedíme. Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme a osmahneme. Těstoviny promícháme s rozšlehanými žloutky, přidáme maso, nadrobno nakrájenou petrželku a nekonec vmícháme našlehaný tuhý sníh z bílků. Směs vložíme do máslem vymazané zapékací mísy a pečeme asi 30 minut ve středně předehřáté troubě.
Fotky receptu Těstovinový nákyp s drůbežím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!