Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 01.11. 2024
Dnes má svátek Felix
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

fotka Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky:

1/2 kg těstovin  |  sůl  | 400 g žampionů  | 2 ks rajčata  | 300 g mraženého hrášku  | 1/2 kg krůtích prsou  | 3 lžíce oleje  |  pepř  |  sekaná petrželka  | 250 g zakysané smetany  | 250 g strouhaného ementálu

Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky:

MAGGI těstoviny Vřetena uvaříme podle návodu a scedíme. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky, rajčata omyjeme, nakrájíme na kostky, smícháme s těstovinami a hráškem. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Maso nakrájíme na kostky a opečeme asi 7 minut v rozpáleném oleji po obou stranách. Osolíme, opepříme a vmícháme do těstovin. Vmícháme petrželku se zakysanou smetanou a sýrem.
Dochutíme a vložíme do vymaštěného pekáčku. Pečeme v troubě asi 30 minut.


Fotky receptu Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !