Použité suroviny receptu Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem:
200 g těstovin
| 1 salátová okurka
| 3 jarní cibulky
| 200 g třešňových rajčátek
| 160 g tuňáka ve vlastní šťávě
| 150 g mozzarelly
| mletý pepř
| na zálivku:
| 4 lžíce olivového oleje
| 1 lžíce kapar
| 1 lžíce sekané petrželky
| 1 lžíce sekané bazalky
| 1 lžíce sekaného oregana
| 1 lžíce kůry z limetky
| 1 lžička vinného octa
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem:
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu a slijeme. Zeleninu nakrájíme najemno a smícháme s těstovinami. Přidáme sýr a tuňáka. Všechny suroviny na zálivku důkladně promícháme a zálivku nalijeme na salát. Ihned podáváme.
Fotky receptu Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem: