Použité suroviny receptu Těstoviny s omáčkou z červeného vína:
500 g těstovin
| 1 menší cibule
| 1 malý stroužek česneku
| 100 ml červeného vína
| 200 ml kečupu
| 150 g nastrouhané nivy
| černé nebo zelené olivy
| špetka bazalky a tymiánu
| 1 bobkový list
| 2 kuličky nového koření
| špetka cukru
| sůl
| 2 lžíce oleje
Postup přípravy receptu Těstoviny s omáčkou z červeného vína:
Uvařené těstoviny scedíme a necháme zakryté. V hluboké pánvi zahřejeme olej, přidáme najemno posekaný česnek. Podlijeme připraveným kečupem s vínem, které ochutíme veškerým kořením a cukrem. Za stálého míchání vaříme na mírném ohni asi 10 minut. Před podáváním omáčky vyjmeme lžičkou nové koření a bobkový list. Těstoviny na talíři přelijeme omáčkou a ozdobíme olivami.
Fotky receptu Těstoviny s omáčkou z červeného vína: