1 lžíce olivového oleje
| 2 prolisované stroužky česneku
| 750 g libové hovězí kýty nakrájené na kostičky
| 1 nakrájená velká cibule
| 2 bobkové listy
| 1 hrnek rajčatové šťávy
| 440 g rozmačkaných rajčat z konzervy
| 460g okapaných červených fazolí z konzervy
| 1/2 lžičky drceného oregána
| 1 lžička mletého římského kmínu
| 1/2 lžičky čili koření
| sůl podle chuti
Postup přípravy receptu Tex - mex chilli:
V hrnci rozehřejeme olej s česnekem a při střední teplotě na něm opékáme po menších dávkách maso dohněda.
Přidáme cibuli, bobkové listy, rajčatovou šťávu a rajčata. Zamícháme, uvedeme do varu a snížíme teplotu.
Zakryté dusíme, až je maso měkké a tekutina se odpaří na polovinu. Vmícháme fazole, koření a sůl a prohřejeme, vyjmeme bobkové listy.
Fotky receptu Tex - mex chilli:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!