Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Thajské kešu kuře

fotka Thajské kešu kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Thajské kešu kuře :

2 kuřecí prsa (cca 500 gramů)  | 100 gramů kešu oříšků  | 4 stroužky česneku utřené nebo nasekané  | 1 zelená thajská chilli paprička (lze nahradit  | 1/2 lžící zelené kari pasty,  | 3 šalotky nasekané na hrubo  | 2 rajčata  | 1 žlutá paprika nakrájená na nudličky  | 1 lžička umletého galangalu (siamský zázvor)  | 1 lžíce palmového cukru  | 3 lžíce rybí omáčky  | 2 lžíce oleje na smažení

Postup přípravy receptu Thajské kešu kuře :

Kešu oříšky (můžeme na hrubo nasekat) opražíme na suché pánvi. Kuřecí prsa nakrájíme na 2-3 centimetrové kostičky. Rajčata spaříme, oloupeme a rozkrojíme na osminky. Ve woku rozpálíme olej, osmažíme krátce česnek a chilli papričku (kari pastu), přidáme maso a smažíme až změní barvu (cca 2 minuty). Přidáme šalotku, rajčata, galangal, rybí omáčku a cukr. Promícháme a dusíme 2-3 minuty. Přendáme na talíř a porce posypeme opraženými kešu oříšky. Podáváme s rýží basmati.


Fotky receptu Thajské kešu kuře :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Thajské kešu kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !