200 g čínských instantních nudlí (namočíme ve vodě)
| 1 pór
| 1 mrkev
| 1 feferonka
| 300 g krůtích (kuřecích) prsíček
| 50 ml olivového oleje
| 1 stroužek česneku
| 10 g čerstvého zázvoru
| 50 ml ústřicové omáčky
| podle chuti sojové omáčky
| čili omáčka
Postup přípravy receptu Thajské smažené nudle:
Wok jsme rozpálili a na olej dali maso nakrájené přes vlákno na tenké plátky 2x3 cm. Přidali jsme zázvor, česnek a restovali, dokud okraje masa nezezlátly. Potom jsme přidali okapané nudle, zeleninu a dále opékali. Nudle jsme ochutili sojovou, ústřicovou a čili omáčkou. Směs tří omáček jsme ještě přiložili ve zvláštní mističce a ozdobili nakrájenou feferonkou..
Fotky receptu Thajské smažené nudle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!