Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Toast na grilu s rajčaty a sýrem

fotka Toast na grilu s rajčaty a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Toast na grilu s rajčaty a sýrem:

4 plátky toustového chleba (světlý nebo tmavý)  | 150 g eidamu  | 4 lžíce rajčatového protlaku (pasta) nebo kečupu (sladký či ostrý dle chuti)  | 1 větší rajče  | dle chuti: česnek  | 1 lžička sladké mleté papriky

Postup přípravy receptu Toast na grilu s rajčaty a sýrem:

Plátky chleba opečeme na grilu z obou stran do růžova. Během pečení nakrájíme rajče na tenká půlkolečka. Sýr vcelku nakrájíme na cca 0,3 cm plátky (obdélníky). Na jednu stranu toustu natřeme rajčatový protlak nebo kečup (dle chuti) a můžeme přidat rozetřený česnek (pro odvážné). Na každý toust položíme dvě poloviny rajčete. Poklademe celý toust plátky sýra a ozdobíme sladkou mletou paprikou. Dáme zapéct do grilu, který peče zvrchu. Když je sýr rozteklý a na povrchu místy zrůžoví, tousty vyndáme. Každý rozkrojíme na dva trojúhelníky a podáváme.


Fotky receptu Toast na grilu s rajčaty a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toast na grilu s rajčaty a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !