1 celozrnné těstoviny
| trochu citrónová šťáva
| olej
| 1 cibule, česnek
| zázvor
| 1 rajčatovy protlak
| jablečný ocet
| trochu med
| 1 uzené tofu
Postup přípravy receptu Tofu s medovou omáčkou :
Ve vodě s trochou citrónové šťávy vaříme 10 minut těstovinové mušličky. Na rozehřátém oleji zpěníme cibuli, česnek a zázvor. Přidáme zbytek citrónové šťávy, rajčatový protlak, ocet, med, sýr a tofu a důkladně promícháme. Podusíme 5 minut a omáčku podle chuti okořeníme. Uvařené mušličky scedíme, promícháme s omáčkou a podáváme sypané sekanou petrželkou.
Fotky receptu Tofu s medovou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!