Vložil: | popocatepe |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tokáň na cibulce:
650 g zadního hovězího
| 2 cibule
| 80 ml rajčatového protlaku
| 1 l vývaru
| 1 lžička černého pepře
| 2 dcl bílého vína
| špetka soli
| 5 lžic oleje
Postup přípravy receptu Tokáň na cibulce:
Cibulku nakrájíme na jemno a zpěníme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájené maso a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem a dusíme do měkka přibližně 45 min. Až je maso měkké, přilijeme víno a ještě chvíli dusíme.
Fotky receptu Tokáň na cibulce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!