Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tokáň po pastevecku

fotka Tokáň po pastevecku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tokáň po pastevecku:

1 kg vepřového masa  | 150 g cibule  | 100 g sádla  | 60 g slaniny  | 3 dl kysané smetany  | 4 porce noků  | 20 g soli  | 10 g červené papriky  | 30 g mouky  | 100 g leča  | 1 stroužek česneku

Postup přípravy receptu Tokáň po pastevecku:

Maso opláchneme a nakrájíme na tenké proužky. Do kastrolu dáme sádlo a do rozpáleného přidáme jemně nakrájenou cibuli a trochu ji osmažíme. K tomu pak přidáme papriku, zamícháme, podlijeme trochou vody a několik minut povaříme. Nyní přidáme nakrájené maso a za občasného míchání dusíme zakryté do poloměkka. Podle potřeby podléváme vodou.
K poloměkkému masu přidáme lečo, osolíme a dusíme vše doměkka. Nakonec přilijeme smetanu, ve které jsme rozkvedlali mouku, krátce zavaříme a podáváme s noky.


Fotky receptu Tokáň po pastevecku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tokáň po pastevecku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles