Použité suroviny receptu Tokáň podle starého maďarského způsobu:
250 g vepřového plecka
| 250 g hovězího masa
| 250 g telecího plecka
| 2 cibule
| 50 g slaniny
| 100 g sádla
| 3 rajčata
| 3 papriky
| hrubá mouka
| 250 ml smetany
| sladká paprika
| kořeení Maggi kuřecích dobrot kuře na paprice
| Maggi sypký hovězí bujon
Postup přípravy receptu Tokáň podle starého maďarského způsobu:
Na sádle vyškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme jemně pokrájenou cibuli a hovězí maso pokrájené na kostky a dusíme ve vlastní šťávě. Asi po půlhodině přidáme vepřové maso a dusíme asi 30 minut.
Naposled přidáme telecí maso, osolíme, okořeníme a dusíme ve vývaru z MAGGI sypkého hovězího bujónu. Jakmile je maso téměř měkké, přidáme papriku nakrájenou na proužky a po 10 minutách rajčata oloupaná a nakrájená na kousky.
Nakonec přilijeme osolenou smetanu smíchanou s MAGGI Kuřecími dobrotami Kuře na paprice a necháme přejít varem.
Fotky receptu Tokáň podle starého maďarského způsobu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!