Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 13.05. 2025
Dnes má svátek Servác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tondovo kuře

fotka Tondovo kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Tondovo kuře:

1 kuře  |  olej  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1 celer  | 1 petržel  |  sůl  |  pepř  |  bobkový list  |  jalovec  | 2 malé protlaky  |  cukr  |  kečup  |  česnek  |  provensálské koření  |  Noky:  | 400 g hrubé mouky  |  sůl  | 1 dcl mléka

Postup přípravy receptu Tondovo kuře:

Kuře rozporcujeme, porce osolíme a popepříme. Na dno pekáčku nalijeme trochu oleje, dno pokryjeme na kolečka pokrájenou cibulí, mrkev, petržel, celer. Na zeleninu dáme rozporcované kuře, přidáme lisovaný česnek, okořeníme jalovcem, pár bobkových lístků, malinko pocukrujem. Na to dáme oba malé protlaky, kečup. Vše zalijeme vodou a zasypeme provensálským kořením. Přiklopíme a dáme péci do trouby. Jako příloha se podávají noky ale může být chleba, těstoviny atd. Příprava noků: Z výše uvedených surovin vypracujeme těsto husté jako na lívance a nakapeme (nastrouhat) do vařící osolené vody. Vaříme od bodu varu 8 -10 minut


Fotky receptu Tondovo kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tondovo kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !