Postup přípravy receptu Topinky s kuřecí masovou směsí:
Cibuli pokrájíme na menší kostičky. Tři stroužky česneku pokrájíme na slabší kolečka a jeden stroužek necháme vcelku potom na potření topinky. Maso nakrájíme na menší kostičky, osolíme, lehce poprášíme grilovacím kořením a zakápneme sojovkou. Necháme odležet asi 3-5 minutek, než se nám rozehřeje olej. Maso orestujeme na oleji (el. sporák č.6) a přidáme cibuli s česnekem. Mícháme asi dalších 5 minut (sporák na č.4) a poté přidáme celou Kunovjanku i nálevem!!! Maso nepodléváme vodou, protože jsme použili ten nálev! Sporák stáhneme na č. 3 a pod pokličkou dusíme za občasného míchání, dokud se nám voda z Kunovjanky nevypaří. Ale ne moc, směska by měla být taková "šťavnatá" ne vysušená! Osmaženou topinku potřeme česnekem, trochou másla (aby nám změkla) a masovou směskou. Můžeme navrch nastrouhat sýr.