Postup přípravy receptu Toulonské vepřové řízky :
Řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Mleté maso ochutíme trochou muškátového květu a nastrouhaným muškátovým oříškem, přisolíme, promícháme s vajíčkem a vzniklým těstíčkem připravené řízky naplníme. Zabalíme je a ovážeme nití. Pak je naskládáme do ohnivzdorné misky, v níž jsme rozehřáli olej. Pečeme do poloměkka. Doměkka je dodusíme pod pokličkou. Mezitím na troše oleje podusíme kolečka pórku, přidáme plátky žampionů, osolíme, opepříme a dál dusíme. Přidáme polévkové koření, zalijeme Solamylem, rozmíchaným v troše vody a zjemníme smetanou. Nakonec přidáme kari koření a ještě povaříme. K omáčce pak přilijeme šťávu vypečenou z řízků, promícháme a podle chuti dosolíme.