Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tousty z lilků a se šunkou

fotka Tousty z lilků a se šunkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tousty z lilků a se šunkou:

3 silnější plátky šunky  | 12 plátků veky  | 1 lžíce olivového oleje  | dle chuti: sůl a pepř  | 250 g mozzarelly  |  2-3 střední lilky (baklažány)

Postup přípravy receptu Tousty z lilků a se šunkou:

Lilky omyjeme a osušíme. Rozkrájíme je podélně na plátky o síle cca 1 cm a osolíme. Takových plátků by mělo být asi 12. Opečeme je velmi zprudka a rychle na teflonové pánvi bez oleje!
Poté na rozpálenou pánev nalijeme trochu oleje a znovu lilky opečeme. Opečené odložíme na savý papír nebo ubrousek.
Šunku a sýr nakrájíme na proužky. Plátky lilků rozložíme na dno tukem vymazané zapékací mísy a poklademe je proužky sýra, lehce osolíme, opepříme. Pokapeme olejem. Pokryjeme šunkou a asi na 3 minutky vložíme do trouby. Nejlépe pod gril.
Když je sýr roztavený a šunka zlatavá, vyjmeme mísu z trouby a ihned pokládáme na opečené plátky veky, které jsme si mezitím připravili.
Podáváme teplé.



Fotky receptu Tousty z lilků a se šunkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tousty z lilků a se šunkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !