Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 16 |
|
|
Použité suroviny receptu Tresenská vaječná omeleta:
6 vařených brambor
| 2 rajčata
| 2 papriky
| 10dkg kuřecího salámu nebo šunky
| 1 cibule
| 10 vajec
| 10dkg nivy
| sůl
| pepř
| grilovací koření, karí, olej, pažitka, zelnina na ozdobu
Postup přípravy receptu Tresenská vaječná omeleta:
Uvařené brambory oloupeme a rozmačkáme. V hrnci rozpálíme trochu oleje, přidáme rozmačkané brambory, pokrájenou zeleninu, cibuli, salám a prohřejeme. Směs poté rozložíme do tukem vymazaného pekáčku a zalijeme osolenými a okořeněnými vejci. Dáme zapéct do trouby.
Před koncem pečení posypeme sýrem, který by se měl jen lehce roztéct.
Před podáváním potřeme hořčicí a ozdobíme pažitkou a zeleninou.
Fotky receptu Tresenská vaječná omeleta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!