Použité suroviny receptu Treska s červenou cibulí a hráškem :
400 g mražené tresky
| 80 g másla
| bylinková sůl
| 1 červená cibule
| 1/2 sáčku mraženého hrášku
Postup přípravy receptu Treska s červenou cibulí a hráškem :
Tresku necháme chvilku povolit, posypeme ji bylinkovou solí a vložíme do pekáčku vyloženého kousky másla. Přidáme na půlkolečka nakrájenou červenou cibuli a dáme péci do trouby vyhřáté na 180 °C. Asi po 20 minutách přidáme mražený hrášek a teplotu trouby zvýšíme na 200 °C. Pečeme ještě asi 15 minut, během pečení rybu poléváme vypečenou šťávou. Podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Treska s červenou cibulí a hráškem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!