Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tříbarevné těstoviny

fotka Tříbarevné těstoviny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Tříbarevné těstoviny:

200 g řapíkatého celeru  | 1 svazek lahůdkových cibulek  | 2 lžíce másla  | 250 ml zeleninového vývaru  | 2 stroužky česneku  | 1 jablko  | 3 lžíce pesta  | 250 g husté zakysané smetany  | 2 lžíce citronové šťávy  |  sůl  |  pepř  | 400 g červených širokých nudlí  | 50 g parmazánových hoblin

Postup přípravy receptu Tříbarevné těstoviny:

Řapíkatý celer a lahůdkové cibulky očistíme, omyjeme a nadrobno nakrájíme. V pánvi rozehřejeme máslo, osmahneme na něm celer a cibulky a zalijeme vývarem. Přidáme oloupaný a nasekaný česnek a asi 7 minut na mírném ohni dusíme. Jablko oloupeme, rozpůlíme a vykrojíme jádřinec. Dužninu nastrouháme a přidáme do omáčky. Vmícháme smetanu a pesto. Ochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem. Nudle uvaříme a scedíme. Rozdělíme na talíře s omáčkou a podáváme posypané parmazánem.


Fotky receptu Tříbarevné těstoviny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tříbarevné těstoviny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !