Použité suroviny receptu Trvanlivá škvarková pomazánka s uzeným bůčkem:
250 g vařeného uzeného bůčku
| 300 g škvarků
| 200 g vepřového sádla
| sůl
| mletý pepř
| 3 stroužky česneku
| cibuli
Postup přípravy receptu Trvanlivá škvarková pomazánka s uzeným bůčkem:
Vařený uzený bůček a škvarky pomeleme na masovém mlýnku. Vložíme do ohnivzdorné mísy a zalijeme rozpuštěným sádlem. Podle chuti osolíme, opepříme a dochutíme rozetřeným česnekem. Dobře promícháme a necháme ztuhnout. Potom natíráme na chléb, pečivo, sendvič nebo topinky opečené na sucho. Před podáváním posypeme cibulí.
Fotky receptu Trvanlivá škvarková pomazánka s uzeným bůčkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!