Postup přípravy receptu Tučňák na divoko:
Na vepřovém sádle osmažíme dvě nadrobno nakrájné velké cibule, osmažíme je do hněda, podobně jako na guláš. Potom k nim přidáme na nudličky nakrájená kuřecí prsa a zprudka osmažíme. Až se zatáhnou, přidáme krůtí konzervu. Chvilku dusíme pod pokličkou, potom okořeníme pepřem, majoránkou, mletým kmínem, přidáme rajčatovou šťávu, sójovou omáčku a žampiony a opět nějakou chvilku dusíme pod pokličkou za občasného promíchání. Přidáme mléko a zahustíme jíškou a dalších asi 10 minust jídlo vaříme. Nakonec přidáme šlahačku, přivedeme k varu a máme hotovo.
Kdo toto jídlo uvaří a ochutná, tak pochopí proč se jmenuje Tučnák na divoko. Jako přílohu podáváme těstoviny.