Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tuňák s olivami a majonézou:
3 lžíce másla
| 1 konzerva tuňáka
| 4 lžičky citronové šťávy
| 100 ml majonézy
| 2 lžíce oliv
Postup přípravy receptu Tuňák s olivami a majonézou:
Máslo necháme v misce změknout. Přidáme tuňáka a důkladně vmícháme do másla. Přidáme citrónovou šťávu, majonézu a na drobno nakrájené olivy. Znovu dobře promícháme, přikryjeme a necháme v ledničce vychladit. Ozdobníme nakrájenou zeleninou a podáváme s topinkami.
Fotky receptu Tuňák s olivami a majonézou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!