Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňákové telecí

fotka Tuňákové telecí
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Tuňákové telecí:

1 kg telecího oříšku  | 1 cibule  | 2 žloutky  |  sůl  |  celer řapíkatý  | 200 ml oleje oliv.  | 1 konzerva tuňáka  | 2 citrony  |  hřebíček  | 1 mrkev  |  bobkový list  | 3 plátky sardelky  | 750 ml bílého vína

Postup přípravy receptu Tuňákové telecí:

Cibuli, mrkev a celer posekáme, přidáme hřebíček, víno a na jeden den dáme maso do marinády. Maso zalijeme vodou a až je zcela ponořené, osolíme a zakryté vaříme asi hodinu na mírném ohni. Tuňáka slijeme, sardelky nakrájíme na kousky a smícháme s tuňákem, citronovou šťávou, kapary, žloutky a rozmixujeme, přidáme lžíci vývaru a smícháme s olejem, osolíme, opepříme. Maso nakrájíme na plátky, zalijeme omáčkou a necháme vychladit v lednici.


Fotky receptu Tuňákové telecí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňákové telecí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles