Použité suroviny receptu Tuňákový salát s cizrnou a mátou :
200 g kuskusu
| 2x400 g konzervu cizrny
| 2x200 g konzervu tuňáka v olivovém oleji
| 300 g rozpůlených malých, nejlépe třešňových rajčátek
| 1/2 ks skleníkové okurky, nakrájené na nudličky
| šťávu z 1 citronu
| 4 lžíce máty nasekané
| sůl,pepř
Postup přípravy receptu Tuňákový salát s cizrnou a mátou :
1. Do velké mísy nejdříve vložte kuskus a podle návodu přelijte vroucí vodou, přikryjte a ponechte stát, aby změkl.
2. Slijte cizrnu a tuňáka (olej nechte stranou) a přimíchejte je do mísy. Přidejte třešňová rajčátka a okurku. Smíchejte olivový olej z tuňáka s citronovou šťávou a mátou, osolte, opepřete a přilijte do mísy. Tuňákový salát s cizrnou a mátou důkladně promíchejte.
Fotky receptu Tuňákový salát s cizrnou a mátou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!