Postup přípravy receptu Tvarohovo-pudingový dort s ovocem:
Žloutky smícháme s tvarohem a mlékem. Přidáme práškové vanilkové pudingy, vanilkové cukry a citronovou šťávu (lze nahradit citronkou). Vedle ušleháme bílky s cukrem krupicí a poté opatrně vmícháme do tvarohové směsi. Těsto nalijeme do vymaštěné dortové formy a pečeme cca 50 minut na 170 °C (nelekejte se - při pečení hodně vyběhnou okraje a střed je propadlý, ale pečením se to hezky vyrovná.
Ihned po upečení je korpus dost vysoký, ale chladnutím klesne, takže ho je nakonec tak půlka formy.
Vychladlý korpus poklademe ovocem (výborné jsou borůvky a broskve, ale fantazii se meze nekladou) a zalijeme želatinou (já jsem místo želatiny udělala jeden vanilkový puding, který jsem uvařila ne v mléce, ale ve šťávě z broskvového kompotu) a dáme na několik hodin vychladit.