Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tvarohový parfait s revení

fotka Tvarohový parfait s revení
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tvarohový parfait s revení:

750 g reveně  | 150 g cukru  | 500 g tvarohu  | 1 vanilkový cukr  | 250 ml smetany  | 50 g sekaných pistácií  | 100 g vody

Postup přípravy receptu Tvarohový parfait s revení:

Oloupanou a očištěnou reveň nakrájíme na délku formy. Svaříme ve vodě s poloviční dávkou cuk­ru a reveň dusíme asi 5 min. Dáme vychladnout.
Do tvarohu zamícháme zbylý cukr a vanilkový cukr a lehce vmícháme dopevna ušlehanou smeta­nu. Do formy mezi dvě vrstvy tvarohu narovnáme 2/3 reveně a necháme asi 4 hodiny mrazit.
Zbylou reveň rozvaříme a propasírujeme. Hodinu před podáváním přendáme formu z mrazi­cího boxu do chladničky. Parfait vyklopíme a ze všech stran posypeme pistáciemi. Nakrájíme na plátky a podáváme na taliri s reveňovým pyré. Podle uvážení můžeme ještě ozdobit nakráje­ným reveňovým listem a posypat moučkovým cukrem.


Fotky receptu Tvarohový parfait s revení:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tvarohový parfait s revení
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !