Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tyrolská divoká kachna

fotka Tyrolská divoká kachna
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Tyrolská divoká kachna:

1 kachna  | 150 g másla  | 300 g jablek  | 150 g kořenové zeleniny  | 150 g rybízového džemu  | 100 g hladké mouky  | 100 g cukru  |  sůl  |  divoké koření  | 100 g cibule  | 200 ml červeného vína

Postup přípravy receptu Tyrolská divoká kachna:

Kachnu dobře opereme, osušíme utěrkou, dobře osolíme a naplníme jablky. Na tuku dorůžova osmažíme očištěnou, na kolečka nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme divoké koření, zalijeme trochou vařící vody, vložíme připravenou kachnu a pečeme v troubě dočervena. Pečenou kachnu vyjmeme a šťávu zaprášíme moukou, osmažíme a po zalití vodou povaříme. Pak přidáme cukr, rybízový džem a nakonec červené víno. Podle chuti dosolíme.



Fotky receptu Tyrolská divoká kachna:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tyrolská divoká kachna
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles