Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tyrolské dušené maso

fotka Tyrolské dušené maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tyrolské dušené maso:

2 šálky vařeného drůběžího masa  | 2 šálky pokrájených brambor  | 1 cibule  | 1 lžíce sádla  | 1 šálek hub  | 2 dcl bílého vína  | špetka soli

Postup přípravy receptu Tyrolské dušené maso:

Na sádle zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme pokrájené houby a krátce podusíme. Přidáme brambory, osolíme, krátce podusíme a vložíme maso. Osolíme a přilijeme víno. Dusíme zvolna pod pokličkou, až brambory změknou.


Fotky receptu Tyrolské dušené maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tyrolské dušené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !