Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Uzbecký pilaf

fotka Uzbecký pilaf
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Uzbecký pilaf:

1 krabice zmrazeného leča  | 2 cibule  | 5 vařených brambor  | 1 hrst podušené rýže  | 1/2 kg bůčku  | 1 lžíce sádla  | 50 g ztuženého tuku

Postup přípravy receptu Uzbecký pilaf:

Lečo rozmrazíme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a opečeme je na sádle. Šťávu z masa zalijeme vodou a povaříme. Do dušené rýže přidáme petrželku, červenou papriku a promícháme. Pekáč vymažeme tukem. Polovinu nakrájených brambor do něj vložíme. Navrstvíme směs leča a cibule. Na směs dáme všechnu rýži a opečené maso. Pak znovu směs zeleniny a navrch brambory. Vše zalijeme šťávou z masa a dáme péci.


Fotky receptu Uzbecký pilaf:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzbecký pilaf
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !