Postup přípravy receptu Uzená kachní prsíčka s broskví:
Z masa odstraníme tučnou kůži. Broskve opláchneme pod proudem studené vody, oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme pecky.
Teflonovou pánev zahřejeme, potřeme ji kůží z kachních prsíček a po obou stranách na ní osmahneme kousky masa.
V troubě nahřejeme talíře a mísu na omáčku. Maso z pánve vyndáme a nakrájíme ho na tenké plátky, které postupně klademe opět na pánev a pokračujeme v opékání. Dozlatova opečené plátky masa dáme opět k sobě a kachní prsíčka rozložíme na talíře. Maso trochu osolíme a opepříme.
Pánev potřeme medem, přidáme půlky broskví, které osmahneme na prudkém ohni po obou stranách. Zkaramelizované broskve dáme na talíře vedle plátků masa. Šťávu ze smažení dáme do mísy na omáčku.