Použité suroviny receptu Uzené maso v lístkovém těstě:
1 kg uzených kotlet nebo krkovice
| 2 stroužky česneku
| 3 zrnka černého pepře
| 2 zrnka nového koření
| 1 bobkový list
| 1 lžíce másla
| 1 lístkové těsto
| 1 vejce
Postup přípravy receptu Uzené maso v lístkovém těstě:
Uzené maso umyjeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Okořeníme pepřem a novým kořením, přidáme bobkový list, stroužky česneku a uvaříme do měkka. Připravíme si lístkové těsto, které rozválíme na pomoučeném vále. Vychladlé maso posypeme kousky másla a obalíme lístkovým těstem. Potřeme vejcem a pečeme asi 20 až 30 minut. Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo studené s chlebem a čerstvou zeleninou.
Fotky receptu Uzené maso v lístkovém těstě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!