Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 26.05. 2025
Dnes má svátek Filip
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uzené maso zapečené v pivním těstíčku

fotka Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Uzené maso zapečené v pivním těstíčku:

uzená krkovička  | 1 větší cibule  |  tuk (nejlépe nekupovaný)  |  sladká paprika  |  vejce  |  hladká mouka  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  |  světlé pivo

Postup přípravy receptu Uzené maso zapečené v pivním těstíčku:

Uzené maso nakrájíme na plátky. Na tuku (lepší je sádlo) osmahneme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, promícháme, opečeme na tom plátky masa, přikryjeme a dusíme v troubě, až maso změkne. Z vajec, piva a mouky s práškem do pečiva vytvoříme těstíčko, kterým plátky zalijeme a bez poklice necháme zapéct v horké troubě. Podáváme s bramborami či bramboou kaší. Je to výtečné i za studena.


Fotky receptu Uzené maso zapečené v pivním těstíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Uzené maso zapečené v pivním těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles