Vložil: | Mikejla |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Vamberecký řízek:
400 g vepřová kýta
| 120 g jemné párky
| 4 plátky tvrdý sýr
| 1 ks cibule
| sůl
| 1 lžíce hladká mouka
| 1 ks vejce
| 2 lžíce mléko
| 60 g strouhanka
| 150 g tuk na smažení
Postup přípravy receptu Vamberecký řízek:
Z kýty nakrájíme přes vlákno plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a do středu každého z nich položíme plátek sýry, cibule a párku. Řízek přeložíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných v mléce, a ve strouhance. Smažíme v horkém oleji do zlatavé barvy.
Fotky receptu Vamberecký řízek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!