Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 26.06. 2025
Dnes má svátek Adriana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vánoční bylinkový losos

fotka Vánoční bylinkový losos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Vánoční bylinkový losos:

200 ml smetany  | 100 g másla  | 4 filety lososa  | 1/2 lžíce hladké mouky  | 1 ks citron  |  svazek čerstvé bazalky  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Vánoční bylinkový losos:

Očištěný lososový filet ze všech stran osmažíme na másle dorůžova.
Smetanu nalijeme do kastrolku a při mírné teplotě přivedeme k varu. Do hrnečku dáme 1/2 polévk. lžíce hl. mouky a zalijeme studeným mlékem. Vzniklou směs důkladně rozmícháme a vlijeme do vroucí smetany. Zahuštěnou omáčku nepřestáváme míchat, aby se nevytvořily hrudky. Bazalku opláchneme a nasekáme na drobné kousky, poté přidáme do smetanové omáčky a ještě chvilku povaříme.
Omáčku dochutíme několika kapkami citrónové šťávy, špetkou solí a pepře. Na závěr přidáme ještě 100 g másla - tím omáčka získá velice jemnou chuť. Vánoční bylinkový losos se podává s vařenými brambory.


Fotky receptu Vánoční bylinkový losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční bylinkový losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !