Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční jablkový vrkoč

fotka Vánoční jablkový vrkoč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vánoční jablkový vrkoč:

Těsto:  | 500 g hladké mouky  | asi 2 dl mléka  | 120 g oleje nebo jiného tuku  | 1 vejce  | 1/2 kostky droždí  | 120 g cukru  | špetka soli  | Náplň:  | 500 g jablek  | 120 g rozinek  | 120 g cukru  |  skořice

Postup přípravy receptu Vánoční jablkový vrkoč:

Z přísad vypracujeme kynuté těsto. Necháme vykynout a vyválíme ho na obdélník. Do středu obdélníku zformujeme náplň. Z obou stran nakrájíme těsto šikmými řezy, asi 3-4 cm širokými, od náplně po okraj těsta (jako stromeček). Z pruhů nad náplní vypleteme vrkoč. Necháme trochu nakynout, potřeme vajíčkem a upečeme. Upečený vrkoč pocukrujeme nebo polijeme cukrovou polevou.
Náplň: jablka nastrouháme a krátce asi 5 min. podusíme. Přidáme cukr, skořici a rozinky.



Fotky receptu Vánoční jablkový vrkoč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vánoční jablkový vrkoč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles