Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ježci vánoční

fotka Ježci vánoční
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Ježci vánoční:

350 g hladké mouky  | 100 g másla  | 100 g ádla (nebo 200g tuku)  | 50 g cukru krupice  | 1 ks vejce  | 80 půlek vlašských ořechů  | 50 g čokolády na vaření kokos na obalení

Postup přípravy receptu Ježci vánoční:

1. Z mouky, tuku, cukru a vejce vypracujeme těsto. Rozdělíme je na 80 kousků, do každého zabalíme půlku vlašského ořechu a tvarujeme ježky, přičemž v místě očí uděláme špejli důlky. Pečeme přibližně 10 - 15 minut při nízké teplotě a necháme vychladnout.
2. V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu. Ježky v ní do poloviny namáčíme a obalujeme v kokosu. Polevou uděláme také oči a čumáček.


Fotky receptu Ježci vánoční:

Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Ježci vánoční
Fotky vložil: Natural,liddduska,Bezinka 
Hodnocení receptu Ježci vánoční
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !