Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Silvestrovský ovárek

fotka Silvestrovský ovárek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Silvestrovský ovárek:

500 g vepřová kýta  | 150 g mrkev  |  4 ks černý pepř - kulička  | dle chuti: sůl  | 500 g vepřové ramínko  | 1 ks menší cibule  |  4 ks vepřové jazyky  | 300 g celer  | 2 ks nové koření - kulička  | 2 stroužky česnek

Postup přípravy receptu Silvestrovský ovárek:

Maso i jazyky pečlivě opláchneme v horké vodě a očistíme. V hrnci rozehřejeme vodu a maso s jazyky vložíme do vařící vody. Ihned přidáme sůl a koření. Necháme mírně vařit a zatím očistíme a na menší kousky pokrájíme zeleninu a oloupeme cibuli a česnek, které necháme v celku. Tyto ingredience po 30 minutách vaření masa přidáme do hrnce k vývaru. Vaříme dál.

Měkké maso vyjmeme z vývaru, necháme vystydnout, nakrájíme na plátky, uložíme do menšího kastrolu a zalijeme částí vývaru. Scezený vývar můžeme použít na jiné polévky.

Jako ovar podáváme vepřové maso nejčastěji se strouhaným křenem a hořčicí. Někteří gurmáni nepohrdnou ani kečupem. K takto připravenému ovaru je vhodné podávat tmavý chléb.



Fotky receptu Silvestrovský ovárek:

Silvestrovský ovárek
Silvestrovský ovárek
Fotky vložil: katyakaty,jirajanka 
Hodnocení receptu Silvestrovský ovárek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !