Použité suroviny receptu Vařené fazolky s vejci a uzeným kuřecím masem :
500 g sterilovaných fazolových lusků
| 50 g másla
| 150 g drobně pokrájeného uzeného kuřecího masa
| 4 vejce
| špetka soli a pepře
| trochu petrželky
Postup přípravy receptu Vařené fazolky s vejci a uzeným kuřecím masem :
Fazolky prohřejeme, scedíme a necháme okapat. Pak je narychlo osmahneme na rozpuštěném másle a zalijeme rozmíchanými vejci, která jsme smíchali s drobně pokrájeným kuřecím masem. Podle chuti osolíme a opepříme. Zapékáme v troubě tak dlouho, až vejce ztuhnou. Před podáváním posypeme petrželkou.
Fotky receptu Vařené fazolky s vejci a uzeným kuřecím masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!