Použité suroviny receptu Vařené hovězí maso v celerové omáčce :
300 g vařeného hovězího masa
| 40 g slaniny
| 30 g cibule
| 1 stroužek česneku
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| 200 g celeru
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Vařené hovězí maso v celerové omáčce :
Očištěný syrový celer nakrájíme na kostky a do měkka uvaříme. Na roztavené slanině osmahneme cibulku a česnek, přidáme lžíci rajčatového protlaku, který jsme rozředili trochou vody, vařený celer, osolíme, opepříme. Do takto připravené omáčky vložíme na plátky nakrájené hovězí maso a v omáčce ho ještě chvíli prohřejeme.
Fotky receptu Vařené hovězí maso v celerové omáčce :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!