Postup přípravy receptu Vařené těstoviny s fazolovou omáčkou:
Bezvaječné těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, scedíme a necháme odkapat. Přebrané a den předem namočené fazole uvaříme zvlášť v osolené vodě s bobkovým listem. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na rostlinném oleji. Přidáme rajčatový protlak, zeleninový vývar, v němž jsme rozmíchali lžíci hladké mouky, sůl a umělé sladidlo podle vlastní chuti a vaříme asi 20 minut.
Poté přidáme uvařené scezené fazole a nadrobno nasekanou čerstvou celerovou nať nebo kopr. Podáváme s uvařenými bezvaječnými těstovinami. Vhodnou přílohou jsou různé zeleninové saláty, přičemž musíme dbát na vhodnost kombinace s hlavní rostlinnou skupinou.
Fotky receptu Vařené těstoviny s fazolovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!