Použité suroviny receptu Variace na japonské nudle:
1 balíček špaget
| 400 g kuřecích prsou
| 600 g zeleniny (paprika, pórek, ředkev, kedluben podle chuti i jiné)
| 6 stroužků česneku
| 2 lžíce worcestrové omáčky
| 4 lžíce sojové omáčky
| 4 lžíce kečupu
| chili
| pepř
| štáva z půl citronu
| lžička cukru
| půl lžičky glutasolu
| půl lžíce škrobu
| sůl
Postup přípravy receptu Variace na japonské nudle:
Vše rozmícháme v hrnku.
Špagety uvaříme a rychle propláchneme studenou vodou. Maso nakrájíme na malé kousky, zeleninu šikmo na nudličky. Česnek nakrájíme na drobné plátečky. Rozpálíme pánev, nalijeme olej a vložíme česnek. Necháme velmi mírně změnit barvu česneku a přidáme nakrájené maso na tenké plátky. Až maso zbledne a změní barvu k hnědší, tak přidáme nakrájenou zeleninu. Po půl až 1 minutě opékání přidáme uvařené špagety a stále mícháme. Jakmile jsou špagety teplé, tak přidáme předem připravenou omáčku. Podáváme horké. Celý pokrm musíme připravovat na velkém varu. Všechny druhy zeleniny i masa krájejte na stejný tvar např. 10*30*3 mm.
Fotky receptu Variace na japonské nudle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!