Použité suroviny receptu Vejce plněná gorgonzolou:
4 vejce uvařená natvrdo
| 4 menší listy hlávkového salátu
| 50 g gorgonzoly
| 20 g změklého másla
| worcesterská omáčka
| sůl, pepř
| 4 plněné olivy
| trochu petrželky
Postup přípravy receptu Vejce plněná gorgonzolou:
Vejce 10 minut vařte, ihned ochlaďte studenou vodou, oloupejte a podélně rozpulte. Žloutky prolisujte a s máslem je utřete v jemný krém. Do krému vmíchejte gorgonzolu a ochuťte worcesterem, solí a pepřem. Kornoutkem s trubičkou naplňte bílky. Vajíčka ozdobte plátky oliv, petrželkou a upravte. Plněná vejce nikdy nedávejte zmrazit, bílek ztuhne.
Fotky receptu Vejce plněná gorgonzolou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!