Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční nádivka s uzeným masem

fotka Velikonoční nádivka s uzeným masem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 77

Použité suroviny receptu Velikonoční nádivka s uzeným masem:

400 g vařené uzené krkovice  | 5 housek  | 250 ml mléka  | 2 lžíce sekané kudrnky  | dle chuti: muškátový květ  | dle chuti: sůl  | 4 vejce  | dle potřeby: olej

Postup přípravy receptu Velikonoční nádivka s uzeným masem:

Uvařenou uzenou krkovici nakrájíme na menší kousky. Housky rozkrájíme na kostičky a přelijeme mlékem. Po chvíli z nich vymačkáme tekutinu a přidáme k masu. Ochutíme petrželkou, muškátem a solí. Z vajec oddělíme bílky, žloutky rozšleháme a přilijeme k ostatním surovinám. Vše důkladně promícháme. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a lehce vmícháme do připravené směsi. Nádivku dáme do zapékací misky, vymazané olejem. Vložíme do trouby vyhřáté na 190 stupňů a pečeme asi 35 minut dozlatova.


Fotky receptu Velikonoční nádivka s uzeným masem:

Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Velikonoční nádivka s uzeným masem
Fotky vložil: kacice,VendaD,HankaHH 
Hodnocení receptu Velikonoční nádivka s uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !