Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Velikonoční vejce

fotka Velikonoční vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Velikonoční vejce:

150 g hovězího masa  | 120 g vepřové plece  | 50 ml mléka  | 2 ks žemlí  | 6 ks vajec  | 1 ks cibule  |  česnek  | 2 lžíce hladké mouky  |  pepř  |  majoránka  |  strouhanka  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Velikonoční vejce:

1. Hovězí i vepřové maso očistíme a nakrájíme na menší kousky.
2. Žemle rozlámeme, zalijeme mlékem a necháme nasáknout.
3. Nakrájené maso i žemle umeleme na masovém strojku.
4. Umletou směs dáme do mísy, přidáme jedno rozklepnuté vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, mletý pepř, majoránku, sůl a důkladně promícháme.
5. Čtyři vejce uvaříme natvrdo a po zchladnutí oloupeme.
6. Masovou směs rozdělíme na 4 díly a z každého uděláme tenký plát.
7. Do středu položíme uvařené vejce a důkladně ho zabalíme.
8. Připravená vejce obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
9. Pozvolna je smažíme na rozpáleném oleji, po všech stranách, asi 12 minut.


Fotky receptu Velikonoční vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Velikonoční vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !