Postup přípravy receptu Velikonoční vídeňské kuře s nádivkou:
Kuře osolíme a naplníme nádivkou, kterou připravíme tak, že na rozpuštěném másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na drobno nakrájená játra, předem usmažená asi 5 - 10 minut. Vychladnutá játra nasekáme nadrobno, přidáme strouhanku, žloutky, jogurt, lžíci sekané petrželové natě, dochutíme vegetou, vše dobře promícháme a nakonec vmícháme sníh z vaječných bílků. Kuře zašijeme, vložíme na část másla a částí másla polijeme povrch kuřete. Pečeme 10 - 15 minut, potom pod kuře přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, podlijeme vodou s rozpušteným bujónem a za občasného polévání vypečenou šťávou pečeme kuře do měkka. Pak naporcujeme a polijeme vypečenou šťávou.