Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 13.10. 2025
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová krkovice s Kunovjankou

fotka Vepřová krkovice s Kunovjankou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vepřová krkovice s Kunovjankou:

3 plátky vepřové krkovičky  | 1 sklenice Kunovjanky  | 2 velké cibule  | 4 lžíce hladké mouky  | 2 lžičky sladké papriky  |  sůl  |  pepř  |  sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu Vepřová krkovice s Kunovjankou:

Plátky vepřové krkovičky naklepeme, posolíme a mírně opepříme. Hladkou mouku smícháme s mletou sladkou paprikou a v této směsi obalíme plátky masa, které pak zlehka osmažíme na pánvi na sádle nebo na oleji. Osmažené plátky masa uložíme do pekáče, (přidáme i tuk ze smažení) a každý plátek bohatě poklademe Kunovjankou a na kolečka nakrájenou cibulí. Kunovjanku dáváme i s nálevem. V troubě necháme zapéct do změknutí masa asi 20 minut. V případě potřeby podlijeme troškou vody.


Fotky receptu Vepřová krkovice s Kunovjankou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová krkovice s Kunovjankou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !