Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 9 |
|
|
Použité suroviny receptu Vepřová kýta na červeném víně:
100 g vepřové kýty
| podle chuti: hřebíček, nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl
| 100 g kořenové zeleniny
| 10 g oleje
| červené víno, vývar
Postup přípravy receptu Vepřová kýta na červeném víně:
Maso na oleji opečeme, osolíme, přidáme zeleninu, podlijeme červeným vínem (případně zředíme vývarem) a dusíme doměkka. Pak vyjmeme z nádoby maso a koření, zeleninu rozmixujeme, aby zahustila omáčku.
Fotky receptu Vepřová kýta na červeném víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!