Postup přípravy receptu Vepřová panenka aglio peperoncini:
Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky nejméně 1cm silné. Lehce rukou naklepeme, okořeníme směsí koření „Aglio peperoncini“ a osolíme. Necháme v chladnu cca 15 min. odležet. Na teflonové pánvi rozehřejeme 3-4 lžíce oleje a okořeněné maso z obou stran opečeme. Hotové medailonky vyjmeme a uložíme v teple.
Ve výpeku osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, do které dáme na kousky pokrájená krůtí játra a také opečeme.
Podáváme tak, že na kousky vepřového masa dáme opečenou směs slaniny a jater. Jako přílohu můžeme použít vařené nebo opečené brambory, bramborovou kaši, hranolky nebo krokety. Nesmíme také zapomenout na bohatou zeleninovou přílohu.