Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová panenka aglio peperoncini

fotka Vepřová panenka aglio peperoncini
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřová panenka aglio peperoncini:

400-600 g vepřová panenka  | 150-200 g krůtích jater  | 100 g anglické slaniny  |  olej  |  směs koření „Aglio peperoncini“  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřová panenka aglio peperoncini:

Vepřovou panenku omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky nejméně 1cm silné. Lehce rukou naklepeme, okořeníme směsí koření „Aglio peperoncini“ a osolíme. Necháme v chladnu cca 15 min. odležet. Na teflonové pánvi rozehřejeme 3-4 lžíce oleje a okořeněné maso z obou stran opečeme. Hotové medailonky vyjmeme a uložíme v teple.

Ve výpeku osmažíme na kostičky nakrájenou slaninu, do které dáme na kousky pokrájená krůtí játra a také opečeme.

Podáváme tak, že na kousky vepřového masa dáme opečenou směs slaniny a jater. Jako přílohu můžeme použít vařené nebo opečené brambory, bramborovou kaši, hranolky nebo krokety. Nesmíme také zapomenout na bohatou zeleninovou přílohu.


Fotky receptu Vepřová panenka aglio peperoncini:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová panenka aglio peperoncini
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !