Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.02. 2025
Dnes má svátek Svatopluk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku

fotka Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku:

1 svazek petrželky  | 8 stroužků česneku  | 2 lžíce olivového oleje  | 1/2 lžičky mořské soli  | 800 g vepřové panenky

Postup přípravy receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku:

Česnek a petrželku nasekáme najemno, smícháme s olivovým olejem a mořskou solí. Do směsi naložíme špalíčky panenky a necháme je několik hodin marinovat, nejlépe přes noc. Marinovanou panenku upečeme na troše olivového oleje dorůžova – nejdříve zprudka, poté pozvolna a během opékání ji potíráme marinádou.


Fotky receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřová panenka marinovaná v petrželce a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !